U bekijkt deze pagina: Home > Nieuws > Nieuws

Nieuws

Uitleg gebruik Teken "Love and Power for Anyone" van Channie West.
 • Gebruik vaak het Teken dat hieronder staat. Knip het uit en lamineer het. Je kunt zo'n kaartje ook aan anderen geven die er zelf graag mee willen werken.
 • Draag het bij je, geef het Teken aan iedereen die het kan gebruiken, zowel mensen, dieren en in de natuur en aan Moeder Aarde! Leg je hand of vingers op het Teken, til je hand op en zend het met je hand of vingers, met een klein zetje, recht voor je uit naar diegene die jij in gedachte hebt. Fysiek: geef het Teken op het Hartchakra van een persoon of aan een dier en geef het natuurlijk ook geregeld aan jezelf!
 • Plaats het Teken in je mobiel, zo heb je het paraat waar je dan ook bent. Ook vanaf je mobiel kun je het Teken geven. Je kunt zelfs na enige oefening met je (evt. gesloten) mobiel in je hand, in gedachten om het "Love and Power-Teken van Channie" vragen en dan voel je het door je heen gaan stromen!
 • Love and Power for Anyone from Channie West
Uitnodiging Open White Time Dag 10 oktober 2021
en verdere mededelingen uit de Nieuwsbrief WhiteTime Nederland 29-9-2021

Lieve allemaal,

Open White Time Dag 10 oktober!
Voor deze dag nodigen wij jullie uit bij onze Supreme Teacher en Hoofdleraar van Nederland Ine Suiker. Deze dag wordt in Boekel georganiseerd van 11.00 – 16.30 uur. De toegang is gratis, voor koffie/thee, lekkers en soep wordt gezorgd. Neem wel je eigen lunchpakket mee. Je kunt een vriend, vriendin of familielid meevragen. Voor info en aanmelding via: Karin, email: kiraelcentrum@gmail.com
Thema: LOVE and LIGHT
Programma: Welkom, Delen, uitleg van de Nieuwste ontwikkelingen binnen de White Time, Meditaties, WhiteTime oefeningen, korte behandelingen met Bijzondere Tekens uit de nieuwste Board of Knowledge, Ceremoniële afronding.
Verzoek: svp niet komen als je verkouden bent, keelpijn en/of griepverschijnselen hebt. Als je je opgegeven hebt en je kunt onverhoeds niet komen, geef dat dan svp aan ons door via Ine: mobielnr. 06.5268.1795.
Betaling lidmaatschap WTN 2021.
We danken jullie hartelijk voor de betaling van je lidmaatschap. Er zijn echter nog een aantal leden die het waarschijnlijk vergeten zijn of waarvan de email met de factuur in de spam terecht is gekomen. Karin neemt contact op om dit alsnog te regelen.
Ondersteunend lidmaatschap.
Als je ook graag bij de St. White Time Nederland verbonden wilt zijn, is het mogelijk om voor €10,00 per jaar Ondersteunend Lid te worden. Je wordt dan niet vermeld op de website van WTN maar je komt op een aparte lijst te staan die wij beheren, met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en emailadres en welke cursussen je hebt gevolgd. Je bent dan net als de Leden welkom op de gratis Ledendagen die in principe 1 x per jaar worden gehouden. Tevens wordt je op de hoogte gehouden van activiteiten of als er nieuws te melden valt. Je kunt je aanmelden bij . Zij neemt dan contact met je op.
Leden en Ondersteunende Leden.
Tot nu toe hebben wij als extra vanaf het jaar 2020 een aantal Nieuwsbrieven ook naar niet-leden, oudleden en de liefdevolle groep "Together as One" gezonden, maar hier stoppen wij nu mee. Berichten worden na deze Nieuwsbrief alleen nog naar de Leden en Ondersteunende leden gezonden. We hopen dat je hiervoor begrip hebt. Je hebt echter de mogelijkheid om Ondersteunend Lid te worden. Dan blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de White Time gemeenschap.
Het grote belang van de Universal White Time Healing en de Board of Knowledge.
Er zijn nieuwe ontwikkelingen gaande om de Universal White Time Healing op wereldniveau uit te breiden en WhiteTime Gemeenschappen op te richten. De Universal White Time Healing en de Board of Knowledge blijven heel belangrijk om ons en Moeder Aarde te helpen met het verhogen van de trillingsfrequenties. Dan is het fijn om aangesloten te zijn bij een groep, zoals WTN, want dat geeft meer Licht en Kracht!
Nieuw gevolgde cursussen.
Een aantal leraren hebben de mogelijkheid gekregen om via Zoom een paar bijzondere vervolg cursussen bij Channie te volgen. Dat betreft onder andere de Absolute Board en de Sun's Board die uit de tweede Realiteit komen. Heel kort omschreven: De Absolute Board is het summum van de Board of Knowledge level 1 t/m 5 en "draagt" als het ware al deze Boardlevels en werkt er heel krachtig in door. De Sun's Board bevat een stralend Grote Zon die alles maar dan ook alles stralend beschijnt en verlicht. Wie deze cursussen hebben gevolgd kun je zien op de de website van WTN. Je kunt natuurlijk contact opnemen met een van de leraren op de website van WTN om een behandeling/upgrade aan te vragen en te ontvangen. Sommigen hebben op hun eigen website daar al meer over geschreven! We kunnen op 10 oktober met een paar leraren je een korte behandeling geven met een aantal van deze Bijzondere Tekens.
Advertenties.
Vanaf de maand oktober wordt er voor vier achtereenvolgende maanden een advertentie geplaatst in het Spiegelbeeld Magazine. We hopen dat er dan aanmeldingen komen voor cursussen en/of behandelingen bij onze leden!
Licht.
In deze hectische tijd is het heel belangrijk om bij jezelf te blijven, zo min mogelijk betrokken raken met wat allemaal om ons heen speelt. Goed voor jezelf en je naasten zorgen en vooral, jezelf zo veel mogelijk in het Licht te plaatsen! Laat het stralende Licht door je heen stromen en alle cellen van je lichaam vullen! Via visualisaties, met Universal White Time Healing, de prachtige Tekens van de Board of Knowledge en wat je zelf nog meer "in huis" hebt. Houd je energiefrequentie zo hoog mogelijk en versterk je immuunsysteem. En …overweeg een vervolgcursus bij een van de leraren te volgen. Telkens als je weer een cursus volgt, gaat je frequentie ook omhoog. Je ontvangt elke keer meer Licht in je! Raadpleeg de website van WTN of neem contact op met de leraar waar je jouw vorige cursus hebt gevolgd.
Heel graag gauw tot ziens en mede ook namens webmaster Gerard,
Warme Hartegroeten vol Licht en Liefde!
de warme hartegroeten
Ine en Karin,
Bestuursleden Stichting White Time Nederland
Verslag Open White Time dag 6 september 2020

Door de Coronaperikelen was het in het voorjaar niet mogelijk om een bijeenkomst voor de leden te organiseren. Wij waren erg verheugd dat op 6 september de Open White Time Dag te Boekel georganiseerd kon worden in een ruime zaal van Partycentrum Nia Domo. Wij waren er met 19 mensen. Een paar leden hadden hun vriendinnen en cursisten meegenomen om kennis te maken met ons en met de mooie energieën waar wij mee werken, zoals bijvoorbeeld de Universal White Time Healing, de Board of Angels en de Board of Knowledge.
Nadat iedereen de koffie of thee had genuttigd, zijn we in een grote kring gaan zitten en hebben een introductierondje gedaan. Daarna hebben we de Golden Movement beoefend om deze zuiverende energie zich laten verspreiden in de ruimte. Karin heeft daarna een korte Lichtmeditatie geleid zodat er om te beginnen helend wit licht in en door ons heen ging stromen.
Hierna heeft Ine in het kort verteld over de Universal White Time Healing, wat het inhoudt en wat je met deze prachtige helende energie kunt doen. Natuurlijk heeft zij ook verteld over Channie West, ambassadrice Universal White Time Healing over de wereld en een bijzondere lerares van wie wij veel geleerd hebben en nog steeds mogen leren. Ook legde Ine daarna meer uit over de Board of Knowledge en de Board of Angels en beantwoordde vragen die hierover kwamen.
Na de (bij hoge uitzondering gratis) lunch heeft Ine meer uitgelegd over een van de onderdelen van de Board of Angels, nl. het maken van een (energetische) Engelenpoort. Dit hebben we buiten gedaan op een rustige plek. Een van de deelnemers, Mia heeft dit samen met Ine opgezet terwijl wij met zijn allen in een kring erom heen stonden. Deze Engelenpoort werd gemaakt met de intentie dat deze poort voor Nederland was, en terwijl we daar mee bezig waren hebben we ook België er in meegenomen. We hebben er krachtige intenties in geplaatst. Het voelde erg krachtig!
Na de koffie/thee pauze hebben we prachtige healingen kunnen geven en ontvangen. Zowel Marjon van Engelen en Tessa Smit (zie website White Time Nederland) en Karin hebben korte healingen gegeven met de Angelic Healing with Gemstones waarna alle deelnemers een korte behandeling van Ine met de bijzondere Tekens van de Sun’s Board hebben ontvangen. Dit hebben we als heel bijzonder en heel stralend ervaren.
Elke deelnemer ontving een flesje met Infinity-water dat afkomstig is van de energie van de Angelic Healing with Gemstones en een kaars die men aan kon steken aan de centrale kaars, die opgeladen was met hoge energieën die via Channie zijn doorgegeven aan Ine. De dag hebben we afgesloten met een (brandende)kaars-ceremonie tijdens een bijzondere meditatie gegeven door Ine. Het was een fijne bijeenkomst. Wij hopen van harte dat we in 2021 weer een bijeenkomst kunnen organiseren waarin ieder die komt de gelegenheid krijgt om de heerlijke energie van de Universal White Time Healing te ervaren en ook via korte sessies Tekens van bijvoorbeeld de Board of Knowledge of meer, te ontvangen.
Warme Hartegroeten en graag tot ziens!
de warme hartegroeten
Ine Suiker en Karin Vreeswijk
Bestuursleden Stichting White Time Nederland
Uitnodiging WTN bijeenkomst en verdere mededelingen 6 september 2020 >> Lees verder…

Aan de leden en oud-leden van White Time Nederland
Hallo lieve allemaal,
Wij hopen dat alles goed met jullie gaat? Dat jullie, je familie of vrienden geen Coronavirus hebben gehad? Mocht dat toch het geval zijn, trek dan aan de bel en dan kunnen wij met een kleine groep afstandshealing geven als je dat wilt ontvangen, om het herstel van de betrokkene te bespoedigen. Geef dat aan ons door.
Bijeenkomst
Kortgeleden hebben we jullie het verslag van de Open White Time Dag van 13 oktober 2019 toegezonden. We hopen dat jullie het verslag hebben ontvangen en gelezen, zodat ook degenen die de Open White Time Dag nog nooit hebben bijgewoond een idee krijgen van wat er op zo'n dag plaats vindt.
Natuurlijk is het programma van elke Open White Time Dag weer verschillend, ook afhankelijk van de al of niet aanwezigheid van deelnemers die kennis willen maken met de White Time Healing of de andere methoden die Channie West ons leerde.
Wij missen deze bijeenkomsten wel!
Open White Time dag op 6 september 2020 te Boekel
Daarom organiseren we nu op 6 september 2020 weer een Open White Time Dag en hopen dat veel leden, oud-leden en geïnteresseerden hieraan deel kunnen nemen.
Vooropgesteld dat de situatie met betrekking tot het Coronavirus dan veilig is!
Ine heeft een grote zaal gereserveerd in Nia Domo te Boekel, zodat we de vereiste 1,5 meter afstand kunnen hanteren.
Wat we dan doen? In ieder geval elkaar weer ontmoeten, de laatste/recentste informatie delen, de Golden Movement weer oefenen, in verschillende vormen werken met de Universal White Time Healing en de Board of Knowledge en als er voldoende leraren en Gevers zijn, behandelingen geven met de bijzondere energie van de Angel Board (met kristallen). Indien vereist en gewenst kunnen de leraren en Gevers korte fysieke behandelingen geven met een mondkapje op, doch het is ook mogelijk om alles binnen in de zaal op korte afstand energetische behandelingen te geven! Natuurlijk worden er tussen de bedrijven door heerlijke meditaties gegeven. Ook gaan jullie natuurlijk niet met lege handen naar huis.
De toegang en de koffie/thee en wat lekkers is gratis. In de middagpauze is er de mogelijkheid om in de lunchroom bij Nia Domo, waar we de zaal hebben gereserveerd, te lunchen. Je kunt dan gewoon van de kaart bestellen wat je wilt eten. Dit moet wel van tevoren worden opgeven. Het wordt dan gereserveerd omdat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn in verband met de anderhalve meter maatregel. Je kunt natuurlijk ook zelf een lunchpakketje meenemen. Dit zijn toch bijeenkomsten waarin deelnemers zich heerlijk kunnen opladen. Het is dan een groot genieten!
Natuurlijk moeten we wel de ontwikkelingen van het Coronavirus afwachten, maar als het rustig blijft en wijzelf er alleen aan deelnemen als je je goed voelt, niet verkouden bent, geen verhoging/koorts hebt, dan kan zo’n heerlijke bijeenkomst plaatsvinden!
Heb je er al zin in?
In dat geval verzoeken we je dan ook vriendelijk om je zo spoedig mogelijk aan te melden voor deze dag, zodat wij weten op hoeveel deelnemers wij in principe kunnen rekenen. Dit ook in verband met het bevestigen van de huur van de zaal en in kunnen schatten hoeveel mensen er willen komen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers.
Hoewel het de komende tijd afwachten is hoe het Coronavirus zich al of niet ontwikkelt/uitbreidt of dat het heel rustig blijft, gaat onze gezondheid uiteraard voor. Dus wanneer het er niet goed uit zou zien tegen die tijd, dan blazen we het natuurlijk af. En dan organiseren we het later alsnog.
Als je gezien de omstandigheden in principe wilt komen, noteer de Open White Time dag op 6 september 2020 alvast in je Agenda.
Aanmelden graag vóór 2 september bij onder vermelding van je naam, emailadres en telefoonnummer.
Geef ook door of je in principe van plan bent gebruik te maken van de lunch. De kosten daarvan zijn circa € 10,= à € 12,=.
Ik kom daar begin september voor de definitieve bevestiging op terug.
Nieuwsbrieven Channie
Voor wat betreft de Nieuwsbrieven van Channie moge het duidelijk zijn dat Channie al sinds 2018 geen Nieuwsbrieven meer stuurt. Dus voor degenen die er in het verleden voor betaald hebben, is het zeker fijn om haar Nieuwsbrieven vanaf bijvoorbeeld 2013/2014 weer eens door te bladeren. Bij diverse recentere Nieuwsbrieven van haar staan nog heel veel mooie oefeningen, meditaties en Symbolen in die je heel goed kunt doen en waardoor jouw energieveld weer versterkt wordt. Geniet daar van!
Binnenkort zullen we wel enkele berichten (uit 2019 en 2020) van Channie sturen met name voor degenen die zich nooit hebben ingeschreven voor de Nieuwsbrieven.
Lidmaatschap White Time Nederland en een andere constructie
We willen voor degenen die niet vermeld willen worden op de website van White Time Nederland en/of geen eigen Praktijk hebben, wel de mogelijkheid bieden om geïnformeerd te blijven over, en deel te nemen aan de verdere activiteiten die voor leden georganiseerd worden. We denken hierbij aan de naam Steunleden, waarbij je je aan kunt sluiten voor een klein jaarlijks bedrag.
Wij denken hierbij dan aan € 10,= per jaar.
Voor iedereen die met Universal White Time Healing, en eventueel de Board of Knowledge of Board of Angels thuis werkt of ervaren heeft of er voor zichzelf mee werkt. Uiteraard zijn dan net als voor de Leden, ook voor de Steunleden de Ledenbijeenkomsten gratis.
Dat is ook heel fijn voor degenen die bijvoorbeeld zijn gestopt met hun officieel ingeschreven Praktijk maar geen problemen met bijvoorbeeld de Belastingdienst willen hebben doordat men via de website nog vermeld staat alsof zij nog hun officiële Praktijk voeren.
Laat het mij weten als je er belangstelling voor hebt! Opgave bij onder vermelding van je naam, je adres, emailadres en telefoonnummer en dan wordt je geplaatst op de Steunledenlijst.
Uiteraard wordt jouw informatie alleen doorgegeven aan Ine en aan webmaster Gerard.
Je bent van Harte welkom!
Adverteren
Tot slot willen we nog even vermelden dat we de komende tijd weer meer gaan adverteren.
De eerstvolgende advertentie is geplaatst in Paravisie Magazine, dat 24 juli is uitgekomen.
Graag tot mails en ziens en de warme hartegroeten van
de warme hartegroeten
Ine Suiker en Karin Vreeswijk, en natuurlijk ook van webmaster Gerard!
Bestuursleden Stichting White Time Nederland
Verslag Open White Time Dag op zondag 13 oktober 2019 >> Lees verder…

Op 13 oktober hebben we weer een Open White Time dag gehouden in de praktijkruimte van Ine te Boekel. Circa 25 mensen deden er aan mee, waaronder een aantal die kennis wilden maken met de Universal White Time Healing en de andere healingvormen, zoals onder andere de Board of Knowledge.
Simone van Bergen was wederom in de gelegenheid om te komen om met één van haar harpen deze White Time Dag muzikaal te ondersteunen, wat als sfeervol ervaren werd.
Na de koffie en thee zijn we gestart met een kort introductierondje, waarna Ine heeft verteld wat Universal White Time Healing inhoudt, wat je er mee kunt doen, de geschiedenis er van en ook over Channie West, ons aller lerares die ons in de loop der jaren veel geleerd heeft. Daarna hebben degenen die met de mooie helende Universal White Time Healing werken de energie gestart en hebben we gezamenlijk een groepsafstandsbehandeling gegeven, die als heel warm en krachtig ervaren werd. Karin heeft daarna in het kort verteld over de stichting White Time Nederland.
Na een mooie meditatie van Ine zijn we gaan lunchen. Het was mooi weer, dus konden we heerlijk relaxt buiten zitten. Ine had weer een heerlijke soep bereid en gelukkig had iedereen er aan gedacht om een eigen lunch mee te nemen. Natuurlijk was het ook een fijne gelegenheid om onderling contact te hebben en aangezien het een ontspannen groep was, te delen met elkaar.
Na de lunchpauze gaf Cor van Essen een mooie meditatie over de kristallen en de kristalwezens.
De rest van de middag hebben we besteed aan de bijzondere steenleggingen van de Angelic Board. Zowel Ine, Li Shuning en Karin hebben elk een aantal deelnemers hiermee een behandeling kunnen geven zodat iedereen het kon ervaren. De deelnemers waren verrast door het effect van deze korte behandelingen. Tussen de bedrijven door hebben we een koffie/thee-pauze gehouden, onder het genot van een heerlijk stuk gebak.
Aan het einde van de middag gaven Ine en Karin aan de deelnemers speciale Tekens van de Board of Knowledge en sloten we de dag af met een mooie kaars-ceremonie door in de kring te zitten met elk een brandende kaars tijdens een bijzondere meditatie van Ine.
De deelnemers ontvingen naast een kaars, ook een flesje met Infinity Water dat opgeladen is met de energie van de Angelic Board en een energiepalet.
Het was wederom een fijne bijeenkomst. We hopen dit in 2020 weer te kunnen organiseren, maar dan met nog meer deelnemers!

Warme Hartegroeten en graag tot ziens!
Ine Suiker en Karin Vreeswijk
bestuursleden St. White Time Nederland
Uitnodiging OPEN WHITE TIME DAG op zondag 13 oktober 2019 >> Lees verder…
Lief lid van White Time Nederland,

Als je de brief van Channie hebt gelezen, begrijp je wellicht dat wij voelen dat een Open White Time Dag samen met elkaar nu heel belangrijk is.
Dit om de verbinding die wij hebben via de energie van de Universal White Time Healing en de Board of Knowledge een sterke verdieping te geven.

Helaas hebben nog weinig mensen zich opgegeven voor 23 september, dus vandaar dat wij de dag verplaatsen zodat we meer tijd hebben voor het organiseren er van.

Wanneer:
We verplaatsen deze dag van 29 september naar zondag 13 oktober a.s.
Je bent dan van Harte Welkom!

Door de bijzondere tijd waarin wij nu beland zijn, met een Transitie in het vooruitzicht, willen we ook oud-leden uitnodigen.
Natuurlijk mogen jouw partner, je vrienden of vriendinnen als ze bekend zijn met White Time Healing en/of de Board of Knowledge en er belangstelling voor hebben, ook komen.
En vanzelfsprekend, als je leraar bent, ben niet alleen jij, maar zijn ook jouw studenten van Harte Welkom!

Waar:
Deze dag wordt gehouden in Boekel.
De precieze lokatie is nog niet bekend, dat hangt af van hoeveel mensen op deze dag komen.

Tijd:
Van 11.00 uur — 16.30 uur.

Kosten:
Neem je eigen lunch mee.
Verder is alles gratis.

Wat gaan we doen:
 • Een paar mooie Meditaties, de Golden Movement en diverse oefeningen met de White Time Healing.
 • Ook kun je kennis maken met de andere methoden, zoals een korte behandeling met de Board of Angels en/of de Angelic Healing met diens kristallen indien er voldoende Leraren en Gevers aanwezig zijn.
 • Ter afsluiting aan het eind van deze dag doen we een mooie kaars-ceremonie.
 • En natuurlijk, elkaar weer ont-moeten!

Aanmelden:
Indien je wilt komen graag zo snel mogelijk aanmelden bij:
Zodra we weten hoeveel mensen kunnen komen, laten we je weten waar het precies in Boekel wordt gehouden.
Graag tot ziens!

Heel veel Licht, Liefde en HarteWarmte van

Ine Suiker en Karin Vreeswijk
bestuursleden St. White Time Nederland.
Verslag ledenmiddag White Time Nederland - juni 2019 >> Lees verder…

Op 23 juni jl. werd de jaarlijkse ledenmiddag gehouden voor onze leden van de Stichting White Time Nederland. 15 mensen waren in de gelegenheid om bijeen te komen in de Praktijk van Ine Suiker te Boekel.

Het was mooi weer, zodat er ook gelegenheid was om heerlijk ontspannen buiten in de tuin te zitten. We hebben ook Simone van Bergen uitgenodigd om op deze middag ons van tijd tot tijd te verblijden met haar harpmuziek, wat als heel plezierig werd ervaren.

Na de introductie en kennismaking met elkaar, hebben we gezamenlijk White Time energie gezonden naar Moeder Aarde, terwijl Simone op haar Harp speelde.

Ine vertelde over Channie, dat haar gezondheid het voorlopig niet toelaat om reizen te maken, waardoor het naar uitziet dat het nog wel even zal duren tot zij ons in Nederland een bezoek kan brengen. Wel is zij bij hoge uitzondering in België geweest, om er de cursus “Angelic Healing with Gemstones” te geven. Een aantal van ons heeft deze bijzondere cursus gevolgd en wil jullie vanmiddag er kennis mee laten maken. Verder wordt verwacht dat Channie's Nieuwsbrief binnenkort uit komt.

Karin gaf de gang van zaken weer voor wat betreft de Website van White Time Nederland. Zij dankt de leden die zo vlot hun lidmaatschap betaald hebben. Er zijn nog een paar die dat nog niet hebben gedaan, doch dit kan liggen doordat niet bij iedereen de emails van WTN direct in de emailbox terecht komen, doch helaas in een Spambox. En als je deze nooit raadpleegt…….! Zij zal deze leden alsnog benaderen.
Een paar leden hebben dit jaar bedankt, waardoor het totaal aantal leden nu op 40 komt.

Verder bedankt Karin Gerard van de Vossenberg, onze webmaster, voor zijn grote inzet en snelle verwerking van te plaatsen teksten en aanpassingen van de gegevens van onze leden op de website van White Time Nederland.

Hierna hielden we pauze, zodat we buiten in de tuin konden genieten van de zon, koffie/thee, koek, een lekker ijsje en er gelegenheid was om ook onderling gesprekken te voeren.

Na de pauze heeft iedereen een kaars gekregen om die aan te steken aan een speciale kaars van de Tweede Realiteit, terwijl Simone op haar Harp een mooi stuk speelde. Vervolgens hebben we een meditatie naar de Nieuwe Aarde gedaan, met de tekens van de Board of Angels en hebben de aanwezigen ook diverse Tekens ontvangen.

Hierna hebben Ine, Marion Engelen en Karin elk een aantal mensen behandeld met de kristallen en de energie van de Angelic Healing.

Ter afsluiting kreeg men behalve een kaars, een flesje met Infinity Water (gemaakt de energie van de Angelic Healing), en een energiepalet mee.
Over het energiepalet wordt in de komende Nieuwsbrief van Channie uitleg gegeven.
(Overigens, deze Nieuwsbrief is inmiddels binnengekomen).

Het was een plezierige en waardevolle bijeenkomst, voor menigeen voor herhaling vatbaar!

Warme Hartegroeten en graag tot ziens!
Ine Suiker en Karin Vreeswijk
bestuursleden St. White Time Nederland
Verslag Open White Time Dag 27 mei 2018 >> Lees verder…

Het was de bedoeling om in een zaal van Nia Domo te Boekel op 27 mei 2018 een heel fijne Open White Time Dag te houden, waarbij iedereen welkom zou zijn.
Ondanks het feit dat we advertenties hadden geplaatst in Spiegelbeeld Magazine en Paravisie Magazine kwamen er helaas niet veel aanmeldingen. Er was die dag ook een symposium van Spiegelbeeld in Eindhoven, misschien heeft dat invloed gehad.

Gelukkig hadden een aantal leden zich wel gemeld en met hen hebben we er een fijne, ontspannen dag van gemaakt bij Ine Suiker, in haar praktijk te Boekel.
We waren met 18 personen en het was heel bijzonder dat Simone van Bergen haar harp mee had genomen waarop zij in de loop van de dag prachtige melodieën ten gehore bracht.

Na het voorstelrondje en een lichtmeditatie door Karin heeft Ine een en ander verteld over de White Time Healing, de Board of Knowledge en de uitbreiding van healingen en cursussen van de Board of Knowledge.
Cok van Essen heeft een speciale kristalmeditatie gegeven, waardoor contact met de planeet van de kristalwezens kon worden ervaren.

Na een heerlijke uitgebreide lunch was er de mogelijkheid om behandelingen te geven en ontvangen met de White Time Healing.
Daarnaast kozen enkelen voor een Board of Angels Healing en een flink aantal konden tevens een heerlijke steenlegging en healing van de Beyond Healing ervaren. In de pauze hebben we gesmuld van verrukkelijk ijs dat Ine bij een speciale zaak had besteld.

In de loop van de middag konden we tussen de healingen door genieten van de prachtige melodieën die Simone op haar harp speelde.
Aan het eind van de dag ontving men een meditatie-initiatie die je lichaam en ziel reinigen. Tevens kreeg iedereen een kaars en mocht die aansteken aan een bijzondere kaars die de mooie energieën van de Nieuwe Aarde uitstraalde. Deze mochten ze natuurlijk meenemen naar huis en er andere kaarsen mee aansteken voor familie en vrienden om zo het mooie licht te verspreiden.
Tot slot heeft Ine ons tijdens een kaarsenceremonie een bijzondere upgrade van de Originele Zon uit de Beyond gegeven.

We hopen jullie volgend jaar weer te ontmoeten tijdens een volgende bijeenkomst.

Warme groeten en graag tot ziens!
Ine Suiker en Karin Vreeswijk
Bestuur St. White Time Nederland
Verslag White Time ledendag 8 april 2018    >> Lees verder…

Op zondag 8 april kwam een kleine groep leden van White Time Nederland bijeen in de praktijkruimte van Ine Suiker te Boekel. Andere leden waren om diverse redenen helaas verhinderd te komen en hadden zich afgemeld

Ine Suiker heette iedereen van harte welkom op deze mooie, zonnige dag en vertelde in grote lijnen wat we deze middag konden verwachten.
We begonnen met het uitvoeren van de Golden Movement, daarna liet iedereen de Universal White Time Healing in zich stromen en liet deze liefdevolle energie zich uit tot ver voorbij de ruimte uitspreiden.
Daarna stelde ieder zichzelf voor aan de groep.

Karin Vreeswijk vertelde kort over de stand van zaken bij St. White Time Nederland:
 • Een aantal leden zijn om verschillende redenen vertrokken, doch er kwamen vanaf medio 2017 weer een paar nieuwe bij: Alex van der Most, Maya Smeenk, Ruth Beun, Cok van Essen, Marisa Donker, Eugenie Jansen en Iris Bautz. Allen werden van Harte verwelkomd.
  Op dit moment zijn er 42 leden bij WTN.

 • We hebben een aantal acties opgestart en inmiddels uitgevoerd zoals
  • het aanpassen van de functies en de categorieën. De functies vallen nu binnen 5 hoofdcategorieën, en men betaalt per hoofdcategorie alleen voor de hoogste functie. Bovendien hebben we daarbij een maximum gesteld, waardoor men dit jaar niet meer dan € 80,= euro aan lidmaatschap hoeft te betalen.
  • Op 27 mei wordt een Open White Time Dag georganiseerd, waarbij iedereen welkom is. Het vindt plaats in het partycentrum te Boekel. Meer informatie zal volgen.
  • Om meer bekendheid aan Universal White Time Healing én aan de praktijk van de leden te geven, hebben we besloten om gedurende een jaar een advertentie in het Spiegelbeeld Magazine te plaatsen en af en toe in het Paravisie Magazine.
Hierna gaf Ine een mooie meditatie om ons via de Universal White Time Healing te verbinden met de Bron.

Caroline Derksen heeft een brief gericht aan ons, van Channie West voorgelezen, waarin zij haar bezorgdheid uit ten aanzien van het zuiver houden van de Universal White Time Healing.
In het buitenland is o.a. een echtpaar heel actief met het promoten en geven van cursussen in “Integrated White Time Healing”. Channie waarschuwt ons dringend om hier niet op in te gaan, daar dit niet de zuivere vorm van Healing betreft zoals zij dat aan ons heeft geleerd!

Na de pauze, waarin we heerlijk in de zon konden relaxen, heeft Ine vertelt over de Board of Angels, waarin je contact kunt leggen met de Holy Divine Angels en Divine Beings uit de 2e realiteit. Een aantal van onze leden kunnen sinds het najaar van 2017 behandelingen en cursussen van deze bijzondere Board of Angels geven.

Iedereen kreeg een kaars cadeau die wij meenamen naar een mooie plek, waar wij een Natuurceremonie uit de Board of Angels hielden voor Moeder Aarde. Hierna onstond een mooi Sterrenportaal.
Terug in de praktijkruimte van Ine hebben we deze fijne middag afgesloten met de brandende kaarsen in een kring en met wederom een mooie meditatie door Ine.

Aanvulling: Intussen heeft in het Spiegelbeeld Magazine vanaf maart een advertentie van ons gestaan, bovendien heeft Ine in de uitgave van de maand april een mooi verhaal over Universal White Time Healing geschreven. In het Paravisie Magazine van mei staat ook een advertentie over de Open White Time Dag.

>> Lees hier het volledige verslag van de White Time ledendag 8 april 2018
Verslag White Time ledendag 17 juli 2016    >> Lees verder…

Op deze zonnige middag kwamen de leden van de Stichting White Time Nederland bij elkaar in Boekel.
De dag werd geopend met een welkomswoord van Ine, en vervolgens hebben we een kennismakingsronde gedaan, waarbij de nieuwe leden extra welkom zijn geheten.

Nadat kort de gang van zaken bij de website White Time Nederland zijn besproken, en de vragen, opmerkingen en ideeën hieromtrent zijn beantwoord en geïnventariseerd, hebben we ons de rest van de dag toegelegd op het gezamenlijk werken in en genieten van het energetische deel.

Na een krachtige Lichtmeditatie met de White Time Healing door Karin Vreeswijk heeft Caroline Derksen ons elk de Heilige Opening van de Board of Gems gegeven, samen met een druppel die veel tekens en energieën bevatte van de Board of Gems en die we in onze handen ontvingen.
De Board of Gems is een (nieuwe) tak van de Board of Knowledge waarin wordt gewerkt met kristallen en halfedelstenen. Daarover komt later meer informatie.

Na de pauze zijn we naar buiten gegaan en hebben we onder begeleiding van Ine een six-point system gecreëerd. De energie was kort daarop al voelbaar!
Geopperd werd om een team samen te stellen, dat op diverse plekken in Nederland zo'n six-point systeem gaat creëren en activeren. Wie daar belangstelling voor heeft, kan zich daarvoor melden bij Ine Suiker.

Na terugkomst heeft Ine ons meegevoerd in een nieuwe meditatie van Aragon, en kreeg iedereen een healing met de Board of Knowledge level 5.

Tenslotte hebben we deze heerlijk ontspannende, gezellige, zonnige en energetisch verhogende middag met elkaar in een Lichtmeditatie afgesloten, waarbij ook de niet-aanwezige leden, in werden meegenomen.

>> Lees hier het volledige verslag van de White Time ledendag 17 juli 2016
Activiteiten WTN in de eerste helft van 2016 >> Lees verder…

We hebben de volgende activiteiten gepland:
 • een heerlijk ontspannen en informatieve White Time middag voor leden (gepland voor juli).
 • een White Time Dag, toegankelijk voor iedereen.
 • een lezing door Channie West
Verzoek: Voor de White Time Dag zoeken we nog een grote ruime/zaal (liefst energetisch fijn aanvoelend), en bij voorkeur in het midden van het land. Natuurlijk is het fijn als deze ruimte gemakkelijk per trein en auto bereikbaar is. Als jullie er een weten, wil je dat dan doorgeven aan ons?
White Time dag gepland najaar 2015 >> Lees verder…

In het najaar van 2015 willen we weer een White Time dag organiseren, die voor iedereen (niet alleen de leden) toegankelijk is. De datum, locatie en de agenda voor deze dag wordt later bekend gemaakt.
Nieuw cursusmateriaal UWTH 2015: level 1 t/m 4
Naar aanleiding van het besprokene op de ledendag kunnen we mededelen dat de nieuwe versies van het cursusmateriaal UWTH 2015: level 1 t/m level 4 inmiddels gereed zijn.
UWTH Leraren kunnen het vernieuwde cursusmateriaal vanaf nu opvragen bij Ine Suiker.
Verslag White Time ledendag 28 juni 2015    >> Lees verder…

Op 28 juni 2015 is in Boekel een leden middag georganiseerd om de nieuwkomers van Harte te begroeten en om kennis met hun maken, en zij natuurlijk ook met ons. Op deze dag zijn de plannen voor dit jaar toegelicht, en is informatie verstrekt over de laatste ontwikkelingen aangaande de White Time cursussen, De Beyond cursussen en De Board of Knowledge en meer. Verder is de gang van zaken bij de website White Time Nederland besproken, en hebben we de vragen, opmerkingen en ideeën met betrekking tot de website geïnventariseerd.

De rest van de middag hebben we gebruikt om heerlijk met de White Time energie te werken, en konden we genieten van een paar heerlijke meditaties, waaronder een initiatie-meditatie die men bijzonder en heerlijk vond.
Deze White Time middag werd afgesloten met een mooie kaars-meditatie, met een Beyond-6 kaars als centrum, waaraan ieder een kaarsje kon aansteken. Men kon de kaars mee naar huis nemen om de krachtig opgebouwde groepsenergie in eigen huis en praktijk via de kaarsvlam verder te verspreiden.

Zoals één van de leden opmerkte: deze middag was er één van verbinding. Een verbinding met elkaar en met de White Time energie. Natuurlijk gaan we ons in een heerlijke krachtig wit licht zetten, zodat we extra kunnen genieten van de prachtige energieën en zal Ine ook enkele mooie meditaties doen.

>> Lees hier het volledige verslag van de White Time ledendag 28 juni 2015
New Initiation UWTH!
Zoals Channie heeft aangekondigd, is er een nieuwe initiatie beschikbaar gekomen. >> Lees verder…
Open dag Universal White Time Healing 29 mei 2011
Op 29 mei j.l. zijn we met ongeveer 100 mensen samengekomen in Boekel. >> Lees verder…