U bekijkt deze pagina: Home > White Time > Wat is White Time?

Wat is Universal White Time Healing (UWTH)?

Wat doet White Time? - Wat is het verschil met andere Heling-methoden?

White Time Healing heet voluit Universal White Time Healing, afgekort UWTH. Het is gecreëerd door hoog ontwikkelde spirituele wezens in het universum. In 1993 is het beschikbaar gekomen op Aarde via Channie Cha Centara West, die in Zweden woont.

UWTH is een manier om helende energie door te geven, afkomstig uit een Kosmische Bron: de Bron van de White Time. Hoog ontwikkelde Spirituele Lichtwezens, Engelen en Meesters van Licht waken over deze onuitputtelijke Bron van Licht.

Dit Licht heeft een hoge frequentie, afgestemd op een nieuw bewustzijn. Het effect is zowel helend als bewustzijnsverruimend.

Het is Wit Licht dat alle kosmische kleuren bevat en waaronder ook het ondeelbare wit in dit Witte Licht. Daarnaast omvat White Time het verleden, het heden en de toekomst in één tijdsunit.

In wezen kennen we het Licht van de White Time en kan het worden waargenomen als een tunnel van Wit Licht bij geboorte en dood.

Wat doet White Time?

White Time bevordert de (geestelijke) gezondheid, verhoogt de trilling van mens en dier en heelt in verleden, heden en toekomst vanuit één tijdsunit.

Een heling werkt 2 tot 3 weken door, omdat energie-lekkende plekken worden gesloten. De energie zoekt zelf de plekken op waar heling nodig is en werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, waarbij een hogere frequentie wordt aangeboden.

De White Time energie is intelligent en past vanzelf de kracht, kleur en frequentie aan, aan wie/wat de energie ontvangt. In het geval van karmische lessen die nog geleerd dienen te worden, verstoort White Time dit proces niet. Bij oneigenlijk gebruik van de White Time, blokkeert de energie vanzelf. De White Time healer kan hierdoor niets fout doen.

White Time kan ook gebruikt worden voor heling op afstand, voor heling van dieren en planten en voor het reinigen en opladen van edelstenen en andere voorwerpen.

Het wordt ook toegepast op voedsel, water, gebeurtenissen en persoonlijke situaties, zowel in het verleden, heden, als in de toekomst. Ook voor een groter Kosmisch Bewustzijn wordt het toegepast.

Eigenlijk is de toepassing van White Time onbeperkt.

De energie van de White Time is Totale, Onvoorwaardelijke Liefde in Lichtenergie.

Wat is het verschil met andere Healingmethoden?

Er wordt gewerkt met de energie uit een onuitputtelijke Kosmische Bron van Licht: de White Time Bron. De White Time werkt met één tijdsunit, waarin verleden, heden en toekomst zijn gevat. Hierdoor vangt de healing aan vóórdat de kwetsuur ontstond, heelt de kwetsuur in het heden en in de toekomst zodat het zich niet zal herhalen. De behandelde kwetsuur is hierdoor totaal getransformeerd.

White Time werkt niet alleen diep in ons bewustzijn, maar tegelijk tot diep in en om onze atomen. Het helpt om onze natuurlijke balans weer te ervaren tot diep in ons lichaam.

Door deze diepgaande kwaliteiten is White Time de perfecte energie om ons te ondersteunen in het proces van deze tijd. Op het niveau van ons (fysieke, emotionele en mentale) mens-zijn vindt heling plaats en ontstaat balans. Op het niveau van onze spirituele identiteit worden we herkend, bekrachtigd en helpt het om het Hogere in ons te integreren in ons dagelijks mens-zijn.

White Time heeft het vermogen om, voorbij tijd en ruimte, ons te verheffen in ons bewustzijn hier en nu.

Er wordt gebruik gemaakt van een paswoord, om de White Time te laten doorstromen en deze wordt ook bewust weer afgesloten. Er worden energielekkende plekken gesloten, zodat de helende kracht veel langer in het lichaam actief blijft. Er kan gebruik gemaakt worden van een Lichtbuis, die als een batterij maandenlang energie kan afgeven. Er wordt gebruik gemaakt van energieën met verschillende kwaliteiten waardoor er een brede mogelijkheid is om heling te bieden. De White Time kent tal van doeltreffende technieken om diep in onze persoonlijke kwetsingen en in elke relatie te helen, uit te zuiveren en ons te versterken in onze authenticiteit, de liefde en het licht in ons.

Er zijn binnen de White Time geen afsplitsingen: er wordt met een duidelijk omschreven lesschema gewerkt door gecertificeerde leraren.

Nederland kent net als Zweden, Frankrijk, Engeland, Duitsland en de USA een Hoofdleraar. Deze staan in contact met Channie Cha Centara West, die ambassadrice is voor de White Time wereldwijd; zij heeft via Lichtwezens de White Time Healing voor de Aarde beschikbaar gesteld.

Nederland telt inmiddels meerdere leraren, waar de verschillende White Time cursussen kunnen worden gevolgd. Voor informatie hierover zie het Overzicht behandelaars en leraren.