U bekijkt deze pagina: Home > Kristallen > Wat is UWT Kristalhealing?

Wat is Universal White Time Kristalhealing?

Universal White Time Kristalhealing is een oeroude, zuivere en zeer liefdevolle, holistische methode, die een diepgaande werking kent op alle niveaus van ons bestaan en zeer bijzondere resultaten geeft. Binnen de filosofie van White Time verbinden de frequenties van verschillende (combinaties van) kristallen zich met onze trilling op het kleinste ofwel subatomaire niveau van ons wezen.

Wetenschappers hebben ontdekt dat op dit niveau atomen zijn opgebouwd uit strengen van energie die in diverse snelheden trillen. Dit betekent dat alle materie simpelweg bestaat uit geluid dat een vaste vorm heeft aangenomen, daarmee een structuur creërend om licht vast te houden. Kristallen bezitten de mogelijkheid deze strengen te laten groeien en uit te laten breiden en creëren zo meer ruimte, meer lichtheid. De structuur van de diverse kristallen die Moeder Aarde ons biedt, zijn van nature geometrisch en zodanig in staat de geheime geometrische taal van het licht te decoderen en toe te passen. Dit maakt dat kristallen in staat zijn ons weer in balans te brengen, het meest edele in ons aan te raken en het hoogste en zuiverste in ons te openen.

Door kristallen met elkaar te combineren en deze op het lichaam te leggen, worden trillingsfrequenties voortgebracht die een diep effect hebben op het subatomaire niveau van ons wezen. Daar zetten ze onze subcellulaire structuur aan weer in harmonie te trillen met de pulserende creatiekracht. Dit ervaren we uiteindelijk in ons leven als balans, een hogere kwaliteit van liefde, meer vreugde en een zich uitbreidend bewustzijn.

De informatie van Universal White Time Kristalhealing komt van de Hogere Kristalmeesters van het Licht. Zij zijn het die alle aspecten van de White Time begrijpen. Deze spiritueel hoog ontwikkelde wezens creëerden tal van unieke steenleggingen. Steenleggingen die ons o.a. kennis en inzichten geven over wat de frequentieveranderingen, die op Aarde plaatsvinden op weg naar de Nieuwe Aarde, in ons teweegbrengen. Tegelijkertijd bezitten de kristallen het vermogen om met hun innerlijke trilling ons totale wezen in harmonie te brengen. Tevens openen ze je en laten ze je kennismaken met vele nieuwe dimensies, wat je innerlijk enorm doet groeien. Het is Channie West die deze prachtige kristalinformatie van deze Hogere Kristalmeesters van het Licht mocht ontvangen en op haar beurt haar ervaringen nu doorgeeft aan de mensheid op Aarde.

Alles en iedereen neemt energie op vanuit het eeuwige, bewegende universum. Deze levenskracht, die als een soort regen neerdaalt, raakt alles en iedereen aan, dus ook de kristallen. Als kinderen van de Aarde hebben de kristallen een prachtig creatieproces doorgemaakt. De kristalwezens zijn miljoenen en miljoenen jaren in staat geweest levenskracht en kennis op te nemen. Welk deel de kristallen opnamen, was en is afhankelijk van de dichtheid, hardheid, vorm, kleur en het materiaal waarvan het werd gevormd. Dit heeft ieder kristal een unieke kracht en daarmee taak gegeven. Dit maakt de kristalwezens tot krachtige helpers. Kristallen fonkelen en glitteren dus niet alleen, maar zijn hier om samen met ons te creëren.

Kristalwezens vormen gezien hun leeftijd de zuiverste, hoogste en helderste lichtconcentratie in onze fysieke wereld. Ze zijn hier niet alleen gekomen als werktuigen voor healing, maar ook om ons te leiden en onderwijzen, als vrienden op ons levenspad. Elk kristalwezen is net zo uniek en speciaal, als ieder van ons. De zuiverheid van hun lied, dat ze ons spiegelen, staat ons toe te zien, wat we dienen te zien. Ze laten ons dit met hun openheid en acceptatie op zeer zachte wijze ervaren. En binnen dit totale samenzijn kan ware healing ontstaan.

Met hun lichtkracht inspireren ze ons net zo helder en krachtig te glinsteren en stralen. Ze tonen ons de pracht om je in stilte innerlijk te verbinden, temidden van chaos. Ze inspireren ons te zijn wie we zijn: wezens van Licht en Liefde.