U bekijkt deze pagina: Home > White Time > Channie Cha Centara

Channie Cha Centara

Channie Cha Centara Channie is een kosmisch wezen, verbonden met engelen, aartsengelen en andere Lichtwezens, om Liefdevol dienstbaar te zijn voor de evolutie van deze planeet. Zij heeft velen opgeleid tot healer of leraar in de Universal White Time Healing en/of in de Universal Kristal Healing.

Channie geeft ook les in hoe de mens contact kan maken met het universum, om dingen te zien en te begrijpen die voorbij het voorstelbare gaan. Zij werkt op vele niveaus van bewustzijn, in meerdere dimensies.

Channie heeft verschillende boeken geschreven, die in het Nederlands vertaald zijn. Het eerste boek is getiteld Een buitenaards dagboek, het tweede boek heet Mijn engelen dagboek. Beide boeken bevatten een schat aan informatie over de werelden buiten onze Aarde en zijn leuk om te lezen. Het derde boek gaat over kristalhealing en is getiteld Stenenhandboek Universal White Time Kristalhealings. Neem contact met ons op voor informatie over de verkrijgbaarheid van deze boeken.

Channie heeft een aantal cursussen gegeven die als pdf documenten te koop zijn via deze website: http://www.wistancia.com. De manuscripten bevatten 10 lessen met zeer waardevolle informatie over ons universum.

Zij geeft, ook in Nederland, cursussen over de Beyond, om Beyondleraar te worden en om Board of Knowledge Gever te worden. Actuele informatie hierover vind je op de website op de pagina Nieuws.

ET Diary       Angel Diary       Kristalboek

Hieronder ziet u een interview waarin Channie uitlegt wat er gaande is met de Nieuwe Aarde.

Hier legt Channie uit wat er gaande is met de Nieuwe Aarde: (Engelstalig)
In deze video legt Channie uit hoe de Universal White Time Healing werkt: (Engelstalig)