U bekijkt deze pagina: Home > White Time > UWTH voor kinderen

Universal White Time Healing voor kinderen

Krachtiger worden - Mijn eigen ervaring - De cursus - Brief van Channie aan de ouders

Deze cursus is speciaal voor kinderen. Het kind leert hoe het op eenvoudige wijze met de handen helende energie kan geven aan anderen, dieren en de natuur. Het ervaart de eigen, unieke kracht in de handen en leert daar mee om te gaan. Het zal ervaren hoe fijn het is om de energie te ontvangen en om te geven.

Verder leert het kind afstandshealingen te geven en het leert de Golden Movement. Dat is een beweging waarmee de healingkracht nog sterker wordt. Op een speelse manier maakt het kennis met mediteren. De initiaties openen het kind spiritueel en passen zich aan aan de ontwikkeling en leeftijd van het kind.

Krachtiger worden

Kinderen leren zichzelf te beschermen tegen storende invloeden en hoe ze hun engel om hulp kunnen vragen. Vaak zijn kinderen heel gevoelig en is het heel gewoon voor ze om in gedachten met dieren of met engelen te praten. Het is mooi om te zien hoe kinderen krachtiger worden door het werken met energie.

Na de cursus ervaart het kind:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer plezier
  • Betere concentratie
  • Makkelijker leren op school
  • Betere gezondheid
  • Beter slapen.

White Time Healing is heel geschikt voor kinderen met dyslexie, ADHD, autistische kinderen of kinderen met weinig inspiratie, creativiteit en hobby's. Ook als het kind geen vrienden heeft zal dit veranderen na de cursus. Een autistisch kind bijvoorbeeld zal na de initiatie meer kunnen leren, nog steeds op haar of zijn eigen manier.

De White Time energie zal kinderen balanceren op fysiek en emotioneel niveau. Als kinderen zich fysiek niet voldoende ontwikkelen, helpt de energie hen. Spieren ontwikkelen zich bijvoorbeeld beter en groeipijn en pijn verdwijnt. De White Time energie balanceert de hersenen en het lichaam van het kind en het zal het kind emotioneel meer in evenwicht brengen.

De cursus

Aan de tweedaagse cursus kan een introductieworkshop vooraf gaan. De kosten zijn € 200,- incl. cursusboek, diploma en intitiaties.

Op de pagina Zoek leraar en behandelaar kun je de leraren vinden die ook White Time Healing cursussen voor kinderen geven.

Ervaring van een leraar

"Mijn ervaring is dat kinderen het geven van healing als heel vanzelfsprekend ervaren. Mijn dochter volgde de cursus met een vriendinnetje toen ze 6 jaar waren. Van hen en van andere kinderen die de cursus gevolgd hebben zag ik dat ze door de healingenergie zelf stralender en vrolijker werden. Ze gaan nonchalanter om met problemen die ze tegen komen. Een meisje van 11 jaar dat zwaarmoedig was vanwege de scheiding van haar ouders, bloeide tijdens de cursus op en is volgens haar moeder emotioneel stabieler dan daarvoor. Een meisje van 9 jaar die zich onzeker voelde op school, komt nu beter voor zichzelf op en bouwt nieuwe vriendschappen op."

White Time Healing zal het contact met je kind verdiepen en jullie zullen er veel plezier aan beleven!