U bekijkt deze pagina: Home > Nieuwe Aarde

Nieuwe Aarde

Lieve Moeder Aarde

Onze lieve Moeder Aarde, die ons voedt en kleedt, is er altijd voor ons. Wij komen uit haar voort, leven met haar en ons lichaam keert weer naar haar terug als we sterven. We vinden dit vanzelfsprekend en rekenen op haar voedsel, water, schone lucht en prachtige natuur.

Slechts weinigen zijn de Aarde echt dankbaar voor wat ze ons biedt. Het is eigenlijk een wonder dat zij ons blijft verzorgen en voeden ondanks alles wat we haar aandoen. De Aarde zelf veroorzaakt geen verontreiniging. Ook dieren en planten veroorzaken geen vernietiging of vervuiling. Het zijn de mensen die dit doen.

Moeder Aarde wordt verontreinigd door milieurampen die door mensen veroorzaakt zijn. We beschadigen de Aarde met luchtverontreiniging, afvalstoffen, radiogolven, magnetrons, mobiele telefoons, erosie, bestrijdingsmiddelen, kunstmest etc.

Channie maakte de netcursussen om hierin verandering te brengen en bewustwording op spiritueel niveau. Ze schreef: "The New Earth has touched the Old Earth with its aura reaching out, touching and just trying to, sort of, feel their way through all the layers that are. They are meeting, just as an embracing of each other."

New Earth Teacher

Deze New Earth Teacher (NET) cursussen zullen Moeder Aarde helpen in Haar transformatie proces naar een nieuw level van bewustzijn. Ze zal een geheel nieuwe vorm aannemen en De Nieuwe Aarde worden.

Er zijn veel voorspellingen en berekeningen, als die van de Maya's, dat Moeder Aarde in deze tijd naar een hoger bewustzijn groeit. Niet alleen de Aarde zit in dit proces maar ons hele zonnestelsel groeit mee. Deze nieuwe staat van bewustzijn wordt ook wel de vijfde dimensie genoemd, met een hogere energiefrequentie en andere natuurwetten.

Omdat de veranderingen op aarde erg snel gaan, is het belangrijk dat deze kennis zo snel en zo breed mogelijk verspreid wordt, zodat het proces soepel kan verlopen.

De NET cursus bestaat uit 10 delen en iedereen kan deze cursus volgen. Het enige wat nodig is, is de wens om te helpen het transformatie proces van Moeder Aarde soepeler te laten verlopen.

Als je deze cursus volgt ben je ook zelf ook leraar en kunt je anderen opleiden en initiëren, zodat ook zij een rol kunnen spelen in de overgang van de Oude naar de Nieuwe Aarde.

Via de pagina Zoeken leraar en behandelaar kunt u leraren NET vinden.