U bekijkt deze pagina: Home

Welkom op de website van Stichting White Time Nederland.

De Stichting heeft als doel het verstrekken van onafhankelijke informatie over Universal White Time Healing in Nederland. Universal White Time Healing (UWTH) is een zeer bijzondere puur zuivere witte energie met alle tijdsunits in één, die gebruikt kan worden om te Healen en om het bewustzijn van de mens te verhogen.

De menu's boven aan de pagina geven toegang tot een schat aan informatie over wat Universal White Time Healing is, wat UWTH voor u kan doen, welke cursussen u kunt volgen, en meer. Voor kinderen is er een speciale White Time cursus.

In de cursussen Universal White Time Kristalhealing leert u werken met kristallen en halfedelstenen, wat ze betekenen en wat de bijzondere steenleggingen doen. Ook zijn er pagina's met bijzondere informatie over De Nieuwe Aarde, De Beyond en De Board of Knowledge. Ook daarin kunt u zich verder ontwikkelen.

De leraren en behandelaars die de diverse cursussen en behandelingen geven, staan hier vermeld en via hun websites kunt u meer informatie vinden.

Wij nodigen u uit eens verder op de website te kijken en mocht u daarna nog vragen hebben, stuur dan een email naar info@whitetimenederland.nl.

Vriendelijke groeten, mede namens alle leraren en behandelaars.