U bekijkt deze pagina: Home > Nieuws > verslag20180408

Verslag White Time ledenmiddag d.d. 8 april 2018

Op zondag 8 april kwam een kleine groep leden van White Time Nederland bijeen in de praktijkruimte van Ine Suiker te Boekel. Andere leden waren om diverse redenen helaas verhinderd te komen en hadden zich afgemeld.

Ine Suiker heette iedereen van harte welkom op deze mooie, zonnige dag en vertelde in grote lijnen wat we deze middag konden verwachten.
We begonnen met het uitvoeren van de Golden Movement, daarna liet iedereen de Universal White Time Healing in zich stromen en liet deze liefdevolle energie zich uit tot ver voorbij de ruimte uitspreiden.
Daarna stelde ieder zichzelf voor aan de groep.

Karin Vreeswijk vertelde kort over de stand van zaken bij St. White Time Nederland:
  • Een aantal leden zijn om verschillende redenen vertrokken, doch er kwamen vanaf medio 2017 weer een paar nieuwe bij: Alex van der Most, Maya Smeenk, Ruth Beun, Cok van Essen, Marisa Donker, Eugenie Jansen en Iris Bautz. Allen werden van Harte verwelkomd.
    Op dit moment zijn er 42 leden bij WTN.

  • We hebben een aantal acties opgestart en inmiddels uitgevoerd zoals
    • het aanpassen van de functies en de categorieën. De functies vallen nu binnen 5 hoofdcategorieën, en men betaalt per hoofdcategorie alleen voor de hoogste functie. Bovendien hebben we daarbij een maximum gesteld, waardoor men dit jaar niet meer dan € 80,= euro aan lidmaatschap hoeft te betalen.
    • Op 27 mei wordt een Open White Time Dag georganiseerd, waarbij iedereen welkom is. Het vindt plaats in het partycentrum te Boekel. Meer informatie zal volgen.
    • Om meer bekendheid aan Universal White Time Healing én aan de praktijk van de leden te geven, hebben we besloten om gedurende een jaar een advertentie in het Spiegelbeeld Magazine te plaatsen en af en toe in het Paravisie Magazine.
Hierna gaf Ine een mooie meditatie om ons via de Universal White Time Healing te verbinden met de Bron.

Caroline Derksen heeft een brief gericht aan ons, van Channie West voorgelezen, waarin zij haar bezorgdheid uit ten aanzien van het zuiver houden van de Universal White Time Healing.
In het buitenland is o.a. een echtpaar heel actief met het promoten en geven van cursussen in “Integrated White Time Healing”. Channie waarschuwt ons dringend om hier niet op in te gaan, daar dit niet de zuivere vorm van Healing betreft zoals zij dat aan ons heeft geleerd!

Na de pauze, waarin we heerlijk in de zon konden relaxen, heeft Ine vertelt over de Board of Angels, waarin je contact kunt leggen met de Holy Divine Angels en Divine Beings uit de 2e realiteit. Een aantal van onze leden kunnen sinds het najaar van 2017 behandelingen en cursussen van deze bijzondere Board of Angels geven.

Iedereen kreeg een kaars cadeau die wij meenamen naar een mooie plek, waar wij een Natuurceremonie uit de Board of Angels hielden voor Moeder Aarde. Hierna onstond een mooi Sterrenportaal.
Terug in de praktijkruimte van Ine hebben we deze fijne middag afgesloten met de brandende kaarsen in een kring en met wederom een mooie meditatie door Ine.

Aanvulling: Intussen heeft in het Spiegelbeeld Magazine vanaf maart een advertentie van ons gestaan, bovendien heeft Ine in de uitgave van de maand april een mooi verhaal over Universal White Time Healing geschreven. In het Paravisie Magazine van mei staat ook een advertentie over de Open White Time Dag.

Hartelijke groeten en graag weer tot ziens!
Ine Suiker en Karin Vreeswijk
Bestuur St. White Time Nederland
Esé
Esé, Esé, Esé